Tere tulemast !

Olete saabunud kiire, täpse ja lõbusa mängu maailma.​

Thursday, August 6, 2015

Kurgjärve laagri IX vahetus 2015 - esimene päev

Teisipäeval, 04.augustil startis kolm bussitäit lapsi ja treenereid Kurgjärve poole laagrisse.
Kuigi sõit kestis peaaegu neli tundi, möödus aeg kuidagi ootamatult kiirelt. Jagasime bussisi suve muljeid ja ennustasime mis laagris sellel aastal head toimuma hakkab.

Kohalejõudes ootas laagriülem meid juba parkimisplatsil Saime teada oma tubade numbid ning ka selle, et lauatennisistid on esimesel päeval toimkonnas :) Nii on tegelikult olnud juba viimased kolm aastat. Panime kotid tubadesse ning seejärel kiirkõnnil sööklasse. Siuh-naksi oligi laagrimelusse sukeldutud.
Ilma suhtes olime kõik selle suvega umbusklikuks tehtud ning lubatud kuumalainet esialgu ei julenudki loota. Kurgjärvele saabudes näitas laagri temperatuuritabloo 22C .

Esimese päeva treeningud.
Teada tuntud võistlus Kurgjärvel on ümberjärvejooks. Sellel aastal treenerite koosolekul otsustati, et teeme selle võistluse laagri kolmandal päeval. Nii andis see võimaluse päris esimest korda laagris olijatel rajaga tutvuda ja kohaneda  ning treenida enne võistlust.
Esimesel päeval jäi aega vaid õhtuse treeningu jaoks. Ümberjärvejooksu ring on 1,6 km. Trenni alustasime soojenduse ja võimlemisega ning seejärel suundusime järveringile. Esimesel ringil oli laste ülesanne tuvuda maastiku ja rajaga ning läbi mõelda kohad kus rada on kõige paremini läbitav.
Teise ringi tegime juba sörkides, et hakata vaikeslt hindama oma jõuvarusid. Kui jooksud tehtud järgnes venitus ning siis kauaoodatud ujumine. Veetemperatuuriks mõõtis laagriarst 19C

Peale õhtusööki toimus laagri ametlik avamine.
Nagu Kurjärve laagris ikka, toimub õhtul lastele huvitegevus. Nii asuski esimesel õhtul kohe tegevusi organiseerima huvijuht Erik.

Öörahu saabudes kell 22.30 olid lapsed nii väsinud, et mingist öörahurikkumisest ei saanud enam juttugi olla.


No comments:

Post a Comment