Tere tulemast !

Olete saabunud kiire, täpse ja lõbusa mängu maailma.​

Tuesday, August 11, 2015

Kurgjärve laagri IX vahetus 2015 - seitsmes päev

Seitsmes päev 10.august.
Esimese trenni otsustasime teha kergema kuna õhtul oli tulemas ülelaagriline võistlus Haanjas.
Kogunesime nagu juba traditsiooniks saanud  Hirvede juures ja suundusime sauna juures asuvale paadisillale. Paadid ja päästevestid ootasid - tulemas oli paatidega järvel sõudmine. Mõnes mõttes on see kaval treening, kus õlavööde ja kõhulihased saavad trenni justkui märkamatult. Lastel on lõbus ning sõudmine tundubki puhkusena.
Kuna kõik lapsed korraga sõudma ei mahtunud, siis need kes oma vahetust ootasid said mängida Mari poolt Hiinast kaasa toodud mängu mis nõudis parasjagu osavust. Mängu idee seisnes selles, et ringis seisvad mängijad pidid sulgedega palli jalaga lööma nii, et pall võimalikult kaua mängus püsiks. Sõudmine ja mängimine võtsid oma aja ja taas oli aeg sööklasse lõunale suunduda.
Temperatuur oli laagris 27 C.

Õhtuse trenni ajal toimus Haanjas ringteatejooks, kus osales kogu laager. Ringteate ringi pikkus oli 1 km, mis oli jagatud kolmeteiskümneks lõiguks. Iga lõigu algusesse paigutati igast võistkonnast üks liige. Esimesed võistlejad spurtisid teatepulgagaa esimese lõigu ja andsid seejärel teatepulga edasi enda võistkonna teisele liikmele jäädes ootama kuni teatepulk taas nendeni jõudis. Kokkuvõtvalt läbisid kõik võistlejad 1 km lühikesi lõike spurtides. Arvestades sinna juurde veel matka Haanjasse ja tagasi, said lapsed korraliku füüsilise koormuse.
Tagasi jõudes said lapsed ujuma ning õhtul jätkasime veel ka lauatenniseturniiriga.

Õhtune huvitegevus laagris oli köievedu.


No comments:

Post a Comment